Αυτήν την ενυδατική σειρά ομορφιάς χρειάζεται η επιδερμίδα σου!

Η ενυδατική σειρά ομορφιάς είναι φτιαγμένη από Έλληνες φαρμακοποιούς και θα κάνει θραύση!

Το πόσο σημαντική είναι μια ενυδατική σειρά ομορφιάς για την επιδερμίδα σου το ξέρεις. Δεν χρειάζεται να σου το πω εγώ.

Η επιδερμίδα σου όταν χρειάζεται ενυδάτωση το φωνάζει: τραβάει, είναι ξηρή, δεν έχει ελαστικότητα. Δι-ψά-ει. Θέλει ενυδάτωση. Ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος ή την ηλικία. Πώς αλλιώς να σου το πει;

Όσο δραστικά κι αν είναι τα ενεργά συστατικά στη σύνθεση ενός προϊόντος δεν θα κάνουν δουλειά ούτε θα έχουν κανένα αποτέλεσμα αν δεν ενυδατώνεις σωστά την επιδερμίδα σου.

Ψάχνοντας στα online φαρμακεία βρήκα αυτήν την ενυδατική σειρά ομορφιάς, φτιαγμένη από δύο Έλληνες φαρμακοποιούς: Τον Κωνσταντίνο και τον Παναγιώτη Γρομητσάρη, co-founders του carespot.gr. Τι έχω να σου πω γι’ αυτήν τη σειρά;

Η ενυδατική κρέμα ημέρας Moisturiser Plus Cream SPF 20:

Αναπληρώνει τους φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας που μειώνονται στο πέρασμα του χρόνου. Έτσι η επιδερμίδα δεν αφυδατώνεται και δεν έχει ξηρότητα.

Δημιουργεί μια λεπτή μεμβράνη στην επιφάνεια της κεράτινης στιβάδας και ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό της αποτρέποντας την απώλεια υγρασίας.

Ενισχύει τους αμυντικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας για να προστατεύεται από τις καθημερινές περιβαλλοντικές επιθέσεις (ρύπανση, καιρικές συνθήκες, καπνός).

Διατηρεί την επιδερμίδα υγιή, φωτεινή και ελαστική, σε βάθος χρόνου.

Μπορεί να αποτελέσει βάση για εξατομικευμένη φαρμακευτική αγωγή.

Χαρίζει φωτοπροστασία.

Η ενυδατική κρέμα νύχτας Active Anti Wrinkle cream:

Προσφέρει ενισχυμένη αναζωογονητική δράση.

Επανορθώνει τις βλάβες της επιδερμίδας.

Απαλύνει τα σημάδια του χρόνου, διορθώνει και γεμίζει εκ των έσω τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος.

Έχει αντιοξειδωτική δράση, εμποδίζει τη δημιουργία ελεύθερων ριζών και κάνει απολέπιση, λόγω της συνεργατικής δράσης μεταξύ του φυσικού AHA (Γλυκολικού Οξέως) + Βιταμίνη Ε + Υαλουρονικού Οξέως.

Το γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου Cleansing Milk:

Αφαιρεί σε βάθος τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους.

Απομακρύνει απαλά το μακιγιάζ, επιτρέποντας την οξυγόνωση της επιδερμίδας.

Είναι αμφοτερικό καθαριστικό.

Ενυδατώνει επειδή περιέχει μαλακτικούς παράγοντες.

Το γαλάκτωμα καθαρισμού είναι η πιο κλασσική μέθοδος καθαρισμού της επιδερμίδας. Αν έχεις ξηρή, αφυδατωμένη ή ώριμη επιδερμίδα πάρ’ το με κλειστά μάτια.

  • Άπλωσέ το με κυκλικές κινήσεις, ύγρανε ελαφρά το δίσκο ντεμακιγιάζ και αφαίρεσε απαλά.
  • Μπορείς να αντικαταστήσεις τους δίσκους ντεμακιγιάζ με μία πετσέτα, την οποία θα έχεις βρέξει με χλιαρό νερό και εννοείται ότι θα έχεις στραγγίξει καλά.
  • Τοποθέτησέ τη πάνω στο πρόσωπο και στο ντεκολτέ με ταμποναριστές κινήσεις.

Γιατί μου αρέσει αυτή η ενυδατική σειρά ομορφιάς

Το βράδυ όταν ξεκινώ να καθαρίζω την επιδερμίδα μου νιώθω ταυτόχρονα ότι, εκτός από ρύπους, σκόνη, μακιγιάζ και σμήγμα, απομακρύνω την ένταση, την κόπωση και το στρες της μέρας που πέρασε. Εκτός αυτού προετοιμάζω την επιδερμίδα μου να δεχτεί τα ευεργετικά συστατικά της ενυδατικής κρέμας νύχτας που ακολουθεί.

Το πρωί αφού καθαρίσω το πρόσωπό μου η ενυδατική κρέμα ημέρας κάνει την επιδερμίδα μου ελαστική και απαλή. Στα plus ότι το άρωμά της μου θυμίζει τις κρέμες της μαμάς μου. Κάτι που στη δική μου μνήμη σημαίνει περιποίηση και φροντίδα.

Η ενυδατική σειρά Carespot που έφτιαξαν ειδικά για σένα οι δυο Έλληνες φαρμακοποιοί θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σου αυτό που θέλουμε όλες: λάμψη, ενυδάτωση, ελαστικότητα και νεανική όψη! Δοκίμασέ τη! Τι έχεις να χάσεις;

Φίλίά (τονίζομαι παντού)

Photo by Brooke Lark on Unsplash

Pharmalista Healthy is the new beauty

Σχολιάστε το...