Νάνσυ Βλοντάκη

Με τη Νάνσυ μοιραστήκαμε πολλά εργασιακά ωράρια για αρκετά χρόνια, στο περιοδικό SHAPE, εγώ αρχισύντακτρια και εκείνη creative director. Η Νάνσυ είναι εργατική και ακούραστη σαν το μυρμήγκι αλλά καμία παρομοίωση δεν της ταιριάζει γιατί είναι μοναδική στο είδος της. Είναι ο άνθρωπος που όλοι θα ήθελαν να έχουν συνάδελφο: γρήγορη, δημιουργική, αφοσιωμένη, συνεπής.

Η Νάνσυ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από κρητικούς γονείς και αυτό εξηγεί το μυστήριο του μαύρου χρώματος που τόσο αγαπάει, “αν και όλοι γνωρίζουν ότι το μαύρο δεν είναι χρώμα” λέει η ίδια.

Ερωτεύτηκε την τέχνη και το design από την πρώτη στιγμή που έπιασε κραγιόνι (κι όχι κραγιόν) στα χέρια της για να ζωγραφίσει, να σχεδιάσει και να κάνει δημιουργικά πράγματα. Ήξερε από τότε ότι ήθελε να ακολουθήσει μία creative καριέρα.

Σπούδασε στο Athens School of Fine Art καθώς και στην Akto Art & Design College  (BACHELOR  OF ARTS -MIDDLESEX UNIVERSITY of  LONDON). Από το 1998 είναι professional designer, με full-time job από το 2001.

Αγαπημένη της συνήθεια είναι το μαγείρεμα, αν και δεν πίστευε ποτέ ότι θα το έλεγε αυτό!

Υγεία για τη Νάνσυ σημαίνει δύναμη ενώ θεωρεί ότι η τεχνολογία είναι εξελιξη.

Της αρέσουν οι σπιτικές τορτίγιες με κοτόπουλο και ο… αρακάς (οκ, κανείς δεν είναι τέλειος)!

Λατρεύει τον Θεό και τους ανθρώπους που έχει επιλέξει να έχει στη ζωή της.

Το motto της είναι

κάθε ένα πράγμα που έχει συμβεί στη ζωή σου, σε προετοιμάζει για ένα γεγονός που δεν έχει έρθει ακόμα!

Αυτό που την κινητοποιεί και της δίνει το κίνητρο να ξεκινήσει την ημέρα της είναι η ιδέα να γίνει καλύτερη. Στο τέλος της ημέρας σκέφτεται και ελπίζει “να μην έχει καταναλώσει όλο το ζεστό νερό ο Δημήτρης” (ο μεγάλος της γιος) και να κοιμηθεί στην ώρα του ο Χρήστος (ο μικρός της γιος)!