Πέτρος Δημητριάδης

Με τον Πέτρο είμαστε συνεργάτες στο omorfamystika.gr, περισσότερο από 5 χρόνια. Για έναν χρόνο επικοινωνούσαμε μόνον μέσω e-mail. Όταν τον συνάντησα ήταν σαν να τον γνώριζα αιώνες. Ο Πέτρος είναι ο άνθρωπος που πρέπει να έχεις συνάδελφο στα digital (γιατί ξέρει ακριβώς τί χρειάζεται να γίνει και δεν χρονοτριβεί) και ο άνθρωπος που θέλεις να έχεις φίλο στο surfing (γιατί δεν θα μάθει ποτέ να σερφάρει οπότε θα καταλήξεις να πίνεις μαζί του μπύρες στην παραλία).

Σπούδασε Τεχνολόγος Γραφικών Τεχνών αλλά τον κέρδισε το internet και το web design αντί για το έντυπο. Εργάζεται ως freelancer web designer εδώ και 12 χρόνια σχεδιάζοντας ιστοσελίδες και εφαρμογές με σκοπό να κάνει την εμπειρία του χρήστη με την οθόνη πιο ευχάριστη. Mπορείς να τον βρεις εδώ www.petrosdimitriadis.com

Η τεχνολογία για εκείνον είναι:

ένα εργαλείο που αν δεν ξέρεις να το χρησιμοποιείς μπορεί να σε καταστρέψει.

Αγαπημένη του συνήθεια είναι οι διακοπές με την οικογένεια του και γενικά ο χρόνος που περνάει μαζί τους.

Λατρεύει ό,τι έχει να κάνει με την πορτοκαλί μπάλα με τα σπυράκια, και κυρίως τον χώρο του ΝΒΑ. Από ομάδα είναι Παναθηναϊκός (ακόμη κι έτσι παρέα τον κάνουμε) και “άρρωστος αλλά μην το παρατραβήξω με τα χάλια μας” – διαθέτει αυτογνωσία.

Αγαπημένο του χρώμα είναι το Glacier Gray (Pantone 14-4102) ενώ το μόττο του είναι ό,τι έχει πει ο Αϊνστάιν μιας και είναι μεγάλος θαυμαστής του! (“Ρώτα και τα παιδιά μου που τα έχω πρήξει”).

Το κίνητρο για να ξεκινήσει την ημέρα του το δίνει το ξυπνητήρι, από εκεί και πέρα σκέφτεται πώς “άντε μια μέρα είναι, θα περάσει, μέχρι να έρθει το καλοκαίρι για διακοπές!”. Το τέλος της ημέρας τον βρίσκει με το παράπονο ότι πάλι δεν ξεκίνησε μαθήματα surf και φέτος…