Γιατί αγοράζω καλλυντικά από e-shop φαρμακείου;

So many products, so little time. Ίσως αυτός είναι ένας από τους 5 λόγους που αγοράζω καλλυντικά από e-shop φαρμακείου.

Ενώ γράφω αυτό το κείμενο, έχω μπροστά μου ανοιγμένες όλες τις καρτέλες ενός e-shop ηλεκτρονικού φαρμακείου και ψάχνω να βρω μια συγκεκριμένη κρέμα, συγκρίνοντας οκτώ προϊόντα. Αν και μου λείπει λίγο η μυρωδιά, ξέρω ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να βρω το χρόνο να το κάνω live, να ανοίξω δηλαδή οκτώ κουτιά και να διαβάσω τα συστατικά στην ετικέτα. Αλλά είναι πραγματικά και τόσο βολικό με ένα κλικ να έρχονται τα προϊόντα στο σπίτι μου, τα καλλυντικά που μου αρέσουν και ταιριάζουν στην επιδερμίδα μου. Ας μην μιλήσω για τις φανταστικές τιμές (όχι μόνον για τις προσφορές) που έχει ένα e-shop. Επιπλέον:

1 Βρίσκω δερμοκαλλυντικά

Αυτά τα προϊόντα παρασκευάζονται σύµφωνα µε τις αυστηρότερες προδιαγραφές και συνοδεύονται από εµπεριστατωµένες µελέτες σε αντίθεση µε τα απλά καλλυντικά. Σε ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο θα βρω όλα τα δερμοκαλλυντικά με αναλυτικές περιγραφές του προϊόντος.

2 Βρίσκω πολλά φυτικά ή βιολογικά καλλυντικά

Περιέχουν πρώτες ύλες βοτανικής ή ορυκτής προέλευσης όπως έλαια, εκχυλίσματα, αποστάγματα, άλατα, ιαματικά νερά κ.ά. και δεν περιέχουν μεγάλο αριθμό πρώτων υλών χημικής προέλευσης, όπως parabens, σιλικόνες κ.ά. Τέλεια και για μας και για το περιβάλλον.

e-shop φαρμακείου

Nuxe Gel Demaquillant Fondant, Gel Ντεμακιγιάζ Προσώπου & Ματιών με Ροδοπέταλα. Η NUXE δημιουργήθηκε το 1957 από έναν φαρμακοποιό
που είχε γοητευτεί από τη φυτοθεραπεία και την αρωματοθεραπεία. Το όνομά της προέρχεται από τις γαλλικές λέξεις nature luxe που σημαίνουν φύση και πολυτέλεια.

3 Δεν κοστίζουν ακριβά

Ένα ακριβό προϊόν δε σημαίνει ότι θα σε κάνει κούκλα στη στιγμή! Υπάρχουν άλλοι παράγοντες όπως χρόνος δράσης, καλή διατροφή, άσκηση και το βασικότερο: καλό DNA. Επομένως δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να επιλέξει κάποιος καλλυντικά βάσει της ακριβής τιμής του. Μπορείς να βρεις από μια μεγάλη γκάμα κορυφαίων εταιρειών εξαιρετικά καλλυντικά με πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής.

4 Μπορώ να διαβάσω τα συστατικά του προϊόντος, χωρίς να ανοίξω τη συσκευασία

Συνήθως όσοι βρίσκονται πίσω από τον πάγκο των καταστημάτων ομορφιάς προωθούν και πουλούν προϊόντα που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες μου. Στο online φαρμακείο μπορώ να διαβάσω τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και να διακρίνω εάν μου ταιριάζει ή όχι. Επίσης, αν δεν θέλω δεν θα ντραπώ να κλείσω τον υπολογιστή. Κι αν έχω απορία; Τους τηλεφωνώ. Κάποια από αυτά έχουν και messenger. Είναι πολύ μπροστά λέμε.

5 Έρχονται στο σπίτι μου

Χωρίς χρέωση. Την επόμενη μέρα από την αγορά μου. Απλώς ανοίγω την πόρτα και παραλαμβάνω το κουτί με τα καλούδια. Yeah! Γλίτωσα και χρόνο και χρήμα. Εσύ, θα κάτσεις στην ουρά ή θα κάνεις κλικ;

Η φωτογράφιση έγινε στο κατάστημα της Μαρίας Καραλή, ETC, Ελ. Βενιζέλου 60, Βόλος. Φωτο ανοίγματος: Shutterstock

 

Pharmalista Healthy is the new beauty

Σχολιάστε το...