Καιρός να αλλάξεις μούτρα με το Mineral 89 της Vichy!

Με το ενυδατικό booster Μineral 89 της Vichy θα αλλάξεις… μούτρα!

Μineral 89 της Vichy από εδώ τα παιδιά, παιδιά το Μineral 89 της Vichy!

Ας υποθέσουμε ότι τώρα τελευταία έχεις αυτή την γκρι αρζάν απόχρωση στα μούτρα σου που σε κάνει να μοιάζεις με κομπάρσος στο Walking Dead, η επιδερμίδα σου τραβάει όπως ο σκύλος όταν τον έχεις δεμένο σε λουρί ή μπορεί να λάμπει και να αστράφτει το μάτι μας από την έντονη γυαλάδα. Άρα καιρός να αλλάξεις μούτρα και να κάνεις κι εσύ χώρο στο ραφάκι του μπάνιου σου με το best seller των φαρμακείων.

Μην κάνεις μούτρα, το χρειάζεσαι το Mineral 89

Στους καιρούς που ζούμε θα σου πως γιατί χρειάζεσαι το Mineral 89. Η ρύπανση του περιβάλλοντος προκαλεί ατέλειες και γήρανση στην επιδερμίδα, το άγχος σκοτώνει την επιδερμίδα σου, αφού της προκαλεί ξηρότητα, ατέλειες και την ευαισθητοποιεί, τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια κλείνουν σπίτια και προκαλούν θαμπή επιδερμίδα, πρήξιμο και μαύρους κύκλους. Συν όλα τα παραπάνω (δηλαδή γήρανση, θαμπή επιδερμίδα και ξηρότητα) και τα σουβλάκια, οι πίτσες και τα κινέζικα απ΄έξω σε κάνουν να λάμπεις, αφού σου προσθέτουν γυαλάδα/λιπαρότητα, ατέλειες και θαμπή όψη. Δηλαδή όλα αυτά βλάπτουν την ακεραιότητα της επιδερμίδας και την ανθεκτικότητα του επιδερμιδικού φραγμού. Και επειδή δεν σας κόβω για τύπους που θα κάνουν επιδρομή στο ψυγείο που θα απλώσουν στο πρόσωπο μάσκες με φρούτα και λαχανικά και θα πρασινίσουν τα μούτρα σας (τέλεια ιδέα για απόκριες), αυτό το τόσο δα μπουκαλάκι Μineral 89 της Vichy, που δεν πιάνει χώρο, δεν θέλει κόπο, έχει τον τρόπο του να δυναμώσει την επιδερμίδα σου ενάντια στους επιθετικούς αυτούς παράγοντες και να χαρίσει στο δέρμα σου υγεία, λάμψη και απίστευτη ενυδάτωση από την πρώτη κι όλας χρήση. Το έχεις; Το έχεις!

mineral 89

Τι είναι το Mineral 89 και πώς γεννήθηκε

Λοιπόν, μετά από πολλές δοκιμές τα Εργαστήρια Vichy κατάφεραν να συνθέσουν αυτό το προϊόν περιποίησης με 89% περιεκτικότητα σε Ιαματικό Νερό. Μάλιστα, ενώ στην αρχή προσπαθούσαν να εγχύσουν μεγάλες ποσότητες Ιαματικού Νερού της Vichy σε διάφορες συνθέσεις, οι ερευνητές των εργαστηρίων άλλαξαν πλεύση και, παίρνοντας το ίδιο το νερό ως βάση δημιούργησαν τη σύνθεση πάνω σε αυτό. Και τα κατάφεραν! Έτσι γεννήθηκε το Mineral 89.

Θέλεις να ξέρεις τι περιέχει;

Το Mineral 89 συνολικά, περιέχει 11 μόνο συστατικά, για να προσφέρει φροντίδα μέγιστης ανοχής, κατάλληλη ακόμα και για την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα. Εμπεριέχει Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy σε συγκέντρωση 89%, καθώς και υψηλή συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος, μαζί με ελάχιστα ακόμα συστατικά που είναι απαραίτητα για τη σταθεροποίηση της σύνθεσης, τη διαφύλαξη της ποιότητάς της και την εξασφάλιση μη λιπαρής αίσθησης στην επιδερμίδα. Η απαραίτητη αυτή φροντίδα ενισχύει μέρα με τη μέρα τον προστατευτικό φραγμό, προκειμένου να καταπολεμήσει τις βλαβερές επιπτώσεις των εξωτερικών επιθετικών παραγόντων (ήλιος, ρύπανση, καπνός κ.λπ.) και να αποτρέψει την απώλεια νερού, αναδεικνύοντας τη λάμψη της επιδερμίδας και επιβραδύνοντας τη γήρανση.

Και γιατί να το δοκιμάσεις το Mineral 89;

Δουλεύει: Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι η διάφανη και διαυγής ζελ υφή του Mineral 89, η οποία γίνεται ένα με την επιδερμίδα και απορροφάται αμέσως χαρίζοντας βαθιά ενυδάτωση και φρεσκάδα στο πρόσωπο.

Τονώνει: Αν το εφαρμόζεις για έναν μήνα στο πρόσωπό σου θα παρατηρήσεις ότι είναι πιο λαμπερό και πιο τονωμένο.

Είναι για όλους: Η υφή και η σύνθεσή του είναι τόσο απαλή και μινιμαλιστική που ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος και ηλικία.

Είναι φυσικό: δεν περιέχει άρωμα, χρωστικές, σιλικόνη, paraben και αλκοόλη.

Είναι οικονομικό. Η τιμή του ξεκινά από 12 ευρώ στα on line φαρμακεία!

mineral 89

Άντε και το πήρες, πώς χρησιμοποιείς το Mineral 89;

1 Καθαρίζεις πρόσωπο.

2 Απλώνεις λίγες σταγόνες στα δάχτυλά σου, δύο πιέσεις της αντλίας αρκούν, μην το παρακάνεις.

3 Με ελαφριές μπρος-πίσω κάνεις ταμποναριστές κινήσεις με τις άκρες των δαχτύλων, ενεργοποιείς τη μικροκυκλοφορία και απλώνεις τη σύνθεση ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο. (Μου αρέσει να το κάνω αυτό: ταπ ταπ ταπ ταπ ταπ…)

4 Συνεχίζεις κάνοντας μασάζ με ανοδικές κινήσεις από το κέντρο προς τα έξω.

5 Μετά βάζεις ενυδατική και evoila! Άλλαξες μούτρα με μια τόσο απλή φροντίδα.

Φωτογραφίες: Φίλια Μητρομάρα, τα… δάκτυλα στη φωτό ανήκουν στη φίλη μου Βίκυ Γαλατά

 

Pharmalista Healthy is the new beauty

Σχολιάστε το...