H υγιεινή διατροφή είναι παιχνίδι με το Τhermomix!

Ένα κείμενο για την υγιεινή διατροφή με πολλές γεύσεις και απόλαυση.

Θέλεις να κάνεις υγιεινή διατροφή; Θέλεις και υγιεινά φαγητά σε χρόνο dt; Σου έχω ένα πολυεργαλείο που θα λατρέψεις!

Το Τhermomix τα κάνει όλα και συμφέρει και αντικαθιστά και 12 διαφορετικές συσκευές στην κουζίνα. Μπροστά του τα εργαλεία και οι κουζινομηχανές πάσης φύσεως μοιάζουν σαν να βρέθηκαν σε ανασκαφές την περίοδο των Νεάτερνταλ, κάνουν συγκεκριμένα και περιορισμένα πράγματα. Άσε τον χώρο που πιάνουν! Το Τhermomix είναι ένα μοναδικό πολυεργαλείο, που μπορεί να κάνει τη μαγειρική και την υγιεινή διατροφή παιχνίδι, χωρίς όμως να παίζει, και μοιάζει να ερχέται από το μέλλον!

υγιεινή διατροφή
Μαζί με το Thermomix παίρνεις και τη Βασική Μαγερική.

Τα κάνει όλα και συμφέρει και δεν πιάνει χώρο

Το ραντεβού κλείστηκε με την Κλεοπάτρα Λάμπρου, ιδιοκτήτρια της Cooking Hellas, και τη φίλη Κατερίνα Παπανικολάου. Όταν άνοιξα την πόρτα είδα την Κλεοπάτρα να μεταφέρει αυτό το πολυεργαλείο σε ένα ειδικό τσαντάκι, το οποίο να σημειώσω ότι έχει έναν κάδο χωρητικότητας 2,2 λίτρων από ανοξείδωτο ατσάλι, μίξερ με 10 ταχύτητες και εστία που μαγειρεύει από 37οC ως 120οC, με ρύθμιση ανά 5oC για απόλυτη ακρίβεια και για να μην καταστρέφονται οι πολύτιμες ιδιότητες των τροφών. Πόσο χώρο έπιανε; Όσο ένα πολυμίξερ!

 

υγιεινή διατροφή
Η Κλεοπάτρα με τον σύζυγό της Benoit Clerajaud, αγάπησαν το Thermomix, άφησαν την Ισπανία και ήρθαν στην Ελλάδα για να μεταδώσουν την αγάπη τους για την υγεινή διατροφή και την καλή μαγερική.

 

υγιεινή διατροφή
Έχει μενού, ενδείξεις και βήματα για να σου κάνει εύκολη τη μαγερική ζωή στην κουζίνα.

 

υγιεινή διατροφή
Και ζυγίζει!

Η συσκευή που ήρθε από το μέλλον (και καλά έκανε!)

Και να μου έλεγε κάποιος ότι ένα μηχάνημα στην κουζίνα μου μπορεί να ζυγίζει, να ανακατεύει, να τεμαχίζει, να ζυμώνει, να πολτοποιεί, να αναμειγνύει, να ομογενοποιεί, να χτυπάει κρέμα, να έχει ελεγχόμενο ζέσταμα, να μαγειρεύει, να μαγειρεύει στον ατμό και αλέθει θα έλεγα ότι πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ξέρεις, από αυτά που ονειρευόμαστε να έχουμε αλλά δεν υπάρχουν. Όμως υπάρχουν. Μετά το Thermomix TM5, που κάνει όλα τα παραπάνω, τώρα απομένει να βγει και ένα πολυεργαλείο που θα σιδερώνει, θα διπλώνει και θα τακτοποιεί τα ρούχα!

υγιεινή διατροφή
Με την Κλεοπάτρα προετοιμάζουμε τα υλικά. Για μία σπιτική υγιεινή λεμονάδα χωρίς ζάχαρη, σπιτικό ψωμί, κυρίως γεύμα με λαχανικά, σαλάτα και επιδόρπιο χρειαστήκαμε συνολικά μία ώρα και σαρανταπέντε λεπτά! Μάντεψε ποιος θα κάνει απόψε δείπνο για 6! 

Υγιεινή διατροφή υψηλού επιπέδου

Η συσκευή βασίζεται σε έναν συνδυασμό εξελιγμένων και έξυπνων τεχνικών μαγειρικής με συνταγές, που είναι προσαρμοσμένες στις δυνατότητές της, για σωστά αποτελέσματα. Έτσι, λοιπόν, αν ακολουθήσεις τις οδηγίες και τις ποσότητες που εμφανίζονται στην οθόνη ή ανατρέξεις στις συνταγές του βιβλίου μαγειρικής της Thermomix ή προσαρμόσεις τις δικές σου αγαπημένες συνταγές το αποτέλεσμα θα είναι υψηλού μαγειρικού επιπέδου. Η συσκευή συνοδεύεται από ένα βιβλίο συνταγών και ένα τσιπ συνταγών (για να εμφανίζονται στην οθόνη της) με τίτλο «Η βασική μαγειρική». Μαζί με την Κλεοπάτρα φτιαξαμε μία απίθανη λεμονάδα με τζίντζερ, ένα παγωτό φρούτων, ψωμί, σούπα λαχανικών και κοτόπουλο στον ατμό με φοβερή σάλτσα και βραστά λαχανικά. Ο Πάτροκλος φωτογράφισε και η Κατερίνα μας επιβράβευσε! Η ισχύς εν τη ενώσει και στην κουζίνα!

υγιεινή διατροφή
Με τρία λεμόνια, 1 λίτρο νερό, τζίντζερ και λίγη μέντα κάναμε σούπερ σπιτική και υγιεινή λεμονάδα!

 

υγιεινή διατροφή
Σπιτική υγιεινή λεμονάδα χωρίς ζάχαρη: Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια και ένα Thermomix, ξέρεις τι να φτιάξεις!

 

υγιεινή διατροφή
Το παγωτό αναμείχθηκε, αναδεύτηκε, ομογενοποιήθηκε και αφράτεψε!

υγιεινή διατροφή
Και ιδού το σπιτικό παγωτό με κόκκινα φρούτα! 

υγιεινή διατροφή
Το μενού είχε και πρώτο πιάτο σούπα λαχανικών και κυρίως, κοτόπουλο στον ατμό και λαχανικά στον ατμό! Και νόστιμη και υγιεινή διατροφή γίνεται!

Γιατί το Τhermomix είναι σύμμαχος της υγιεινής διατροφής

Η θερμοκρασία μαγειρέματος των περισσότερων φαγητών είναι μεταξύ 90οC και 100oC για να διατηρούνται όσο το δυνατόν περισσότερο οι θρεπτικές ουσίες. Επομένως διατηρούνται όλα τα αντιοξειδωτικά της τροφής και τα θρεπτικά συστατικά, οι βιταμίνες και τα μέταλλα, και απολαμβάνεις όλες τις ευεργετικές ιδιότητες των τροφών χωρίς να καταστρέφονται από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Μαγειρεύει με λίγο ή καθόλου λάδι. Ό,τι πρέπει δηλαδή εάν κάνεις δίαιτα ή ακολουθείς υγιεινή διατροφή.

Το έξυπνο τσιπ συνταγών παρέχει όλες τις διατροφικές πληροφορίες των γευμάτων και τις θερμίδες, οπότε ξέρεις πόσο τρως και τι τρως και ελέγχεις τις μερίδες σου άρα και το βάρος σου.

Ο προκαθορισμένος χρόνος, η θερμοκρασία και η ταχύτητα εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα, οπότε αντίο αποτυχημένες συνταγές.

 

υγιεινή διατροφή
Πριν μπουν τα ψωμιά στο φούρνο

 

υγιεινή διατροφή
Μετά τον φούρνο: σπιτικό ψωμί, αφράτο! 

Πώς μπορείς να το αποκτήσεις

Το Thermomix είναι διαθέσιμο μόνο με απευθείας πώληση από τους συμβούλους της Cooking Hellas ΙΚΕ.

Cooking Hellas, Κηφισίας 58, 15125, Μαρούσι, τηλ.: 2106199378
cookinghellas.grwww.thermomix.gr/gr

 

Pharmalista Healthy is the new beauty

Σχολιάστε το...